ELEMENT-TEAM

Ons team bestaat stuk voor stuk uit kanjers in hun vak. Ieder heeft zijn eigen talenten die hij ten volle benut. Heel verschillend, maar met één gemeenschappelijk doel: een jongere laten schitteren.

SUSAN

Specialisaties:

Stemtechniek

Zang

Persoonlijke ontwikkeling

Susan streeft ernaar om elke jongere een eigen stem te geven en hen de juiste technieken bij te brengen. Door al haar ervaring weet ze perfect welke specifieke tools een musicalperformer nodig heeft om de pannen van het dak te zingen.

Daarnaast beseft ze maar al te goed dat je eigen stem hebben zo ontzettend belangrijk is. Ze gaat op maat van elk individu op zoek.

KATO

Kato is één en al passie voor de groei van ieder individu. Haar grootste streefdoel is het welbevinden van iedere jongere. Ze gaat tot het uiterste om jongeren op hun eigen tempo in contact te laten komen met hun emoties en verlangens. 

Binnen het team is Kato het professionele oog dat de visie op  welzijn en ontwikkeling in de gaten houdt. 

Specialisaties:

Emotieregulatie

Welbevinden

Sociale ontwikkeling

TUUR

Tuur houdt van ‘puur’ acteren en gaat bij elk individu graag op zoek naar zijn of haar manier van spelen. De passie en de skills die hij gebruikt om zelf (muziek)theatervoorstellingen te schrijven, wil hij graag delen met jongeren.

Het enthousiasme van acteren vertaalt hij verder naar het bouwen van karakter. Toneel is jezelf blootgeven en dat is eng. Tuur is er om je hierin te steunen.

Specialisaties:

Drama

Improvisatie

Karaktervorming

SAM

Sam schreeuwt theater. Het is een manier waarop iemand zich kan uiten die anders onmogelijk is. Dat gevoel wil hij jongeren laten ontdekken. Dat hun passie voor creatief zijn, hen kan drijven en ondersteunen bij het maken van prachtige, persoonlijke creaties. Hierbij beschouwt hij de jongere an sich ook als zelfstandig denker die mee mag bouwen aan zijn eigen proces.

Specialisaties:

Repertoire

Tekstanalyse

Creatie

Laure is performer in hart en ziel. Ze is doel- en plichtsbewust en weet als geen ander haar enthousiasme naar anderen over te brengen. De inspiratie die ze van haar eigen leerkrachten kreeg, wil ze doorgeven via de persoonlijke en artistieke ontwikkeling van jongeren.

Dansen is haar ding. Het lichaamsbesef en de vrijheid die je hiermee creëert gebruikt Laure om op weg te gaan.

LAURE

Specialisaties:

Dans

Zelfzorg

Groeiproces

JASMIEN

Jasmien wil jongeren de kans geven om te bewijzen dat ze nog veel meer creativiteit hebben dan ze zelf geloven. Talent en motivatie ondersteunen zijn haar sterkste punten en dat doet ze met volle overgave. 

Naast het persoonlijk proces, helpt Jasmien ook graag met schoolse begeleiding. Ze doet dat op haar eigen, out-of-the-box wijze en op maat van het individu.

Specialisaties:

Didactiek

Studiebegeleiding

Motivatie & talent